POSLE SVOG BRACNOG SKANDALA PROZIVA DRUGE ANA SEVIC ISMEJALA POZNATI ESTRADNI PAR

Izvor: medio.rs, 27.Sep.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE SVOG BRACNOG SKANDALA PROZIVA DRUGE ANA SEVIC ISMEJALA POZNATI ESTRADNI PAR

Fotografija koju je pevačica Ana Sević objavila na svom Instagramu mnoge je šokirala.

Ana Sević pronašla je način kako da možda bez iole sramote sakrije nešto što zapravo i sama misli.

Ona se na zanimljiv način podsmevala bračnom paru Milena Vučić - Nikola Burovac tako što je montažu njihove fotografije sa venčanja na kojoj on plače. Uz zanimljiv natpis na dnu "Kad kasno shvatiš da si se za*ebo" Ana je želela nešto da poruči.

Ako se iole >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << bolje razmisli, em što je ismejala kolege ona je i samu sebe prozvala. Na osnovu toga moguće je zaključiti i da je Sevićeva kasno shvatila da je i ona pogrešila. Ili je posredi samo dobra šala koja se možda i neće baš dopasti njenim kolegama, bračnom paru Vučić- Burovac.

Zanimljivo je što je upravo Ana Sević pokušala da se našali sa kolegama, a njoj samoj je brak pre nekoliko nedelja prema pisanju medija, bio u krizi zbog navodne afere sa Acom Lukasom.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.