PORASLA NAPLATA: Lažni stranci plaćaju parkiranje

Izvor: Kurir, 04.Apr.2014, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORASLA NAPLATA: Lažni stranci plaćaju parkiranje

BEOGRAD - Imalo je efekta.

Samo 48 sati pošto je JKP „Parking servis“ počeo da primenjuje odluku o postavljanju „lisica“ na nepropisno parkirane automobile, i tako blokira točkove vozilima sa stranim tablicama, vozači su postali oprezniji.

- Za 48 sati „lisice“ su postavljene na 51 vozilo sa stranim registracijama koja već duguju za doplatne parking karte. Ukupna dugovanje ovih vozila su nešto više od 11.000.000 dinara. Odmah posle sankcija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << primećeno je da su i stranci počeli da plaćaju redovno parking, umesto da izbegavaju ovu obavezu - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, točkovi se blokiraju na vozilima sa stranim registarskim tablicama za koja nije plaćen parking, a vozači već imaju najmanje dve neplaćene dnevne parking karte. Ovi dužnici nisu turisti, već se najčešće radi o ljudima koji žive u Srbiji, a strane tablice koriste da bi izbegli plaćanje parkiranja, o čemu je Kurir već pisao.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.