POPRAVLJENO: Sad svi s radijatorima imaju grejanje

Izvor: Mondo, 25.Nov.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPRAVLJENO: Sad svi s radijatorima imaju grejanje

Popravljen je kvar na delu magistralnog toplovoda M6 na grejnom području toplane "Novi Beograd", iz kojeg se toplotnom energijom snabdevaju delovi centralne gradske zone.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Obnovljena je isporuka toplotne energije potrošačima koji juče, zbog tog kvara, nisu imali grejanje od devet do 22 časa.

Deo Beograda bez grejanja!

To je danas sopštilo JKP "Beogradske elektrane", čije su ekipe za hitne intervencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << juče otklanjale kvar na delu magistralnog toplovoda kako bi potrošači iz dela Vračara u zoni Hrama Svetog Save i dela Neimara dobili grejanje jutros u sedam časova.

Podsećaju da grejni dan u redovnom režimu isporuke toplotne energije traje od šest do 22 časa, a nedeljom od sedam do 22 časa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.