POPILA TUŽBU: Britni Spirs polomila igračici nos

Izvor: Kurir, 05.Maj.2014, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPILA TUŽBU: Britni Spirs polomila igračici nos

Plesačica Daun Noel tužila je Britni jer ju je pevačica za vreme snimanja spota za pesmu "Work bitch" nezgodno udarila i polomila joj nos

Pevačica Britni Spirs dobila je tužbu od svoje plesačice jer joj je za vreme snimanja polomila nos.

Naime, plesačica Daun Noel tužila je Britni jer ju je pevačica za vreme snimanja spota za pesmu "Work bitch" nezgodno udarila i polomila joj nos.

"Znam da to nije bilo namerno, ali kada mi je pošla krv, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povikala je samo - izvedite je napolje, moramo da nastavimo snimanje. Sama sam platila bolničke troškove, a od nje nisam dobila ni izvinjenje", kaže Noelova.

Zbog povrede Noelova je izgubila poslvne prilike, a pošto se Britni nije ponudila da joj plati bolničke troškove, plesačica je odlučila da je tuži.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.