PONOVO UGROŽENA FRANCUSKA SVETINJA: Notr Dam preti da se sruši!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO UGROŽENA FRANCUSKA SVETINJA: Notr Dam preti da se sruši!

Novo upozorenje zbog velikih vrućina u Francuskoj

Glavni arhitekta istorijskih spomenika Francuske Filip Vilnev upozorio je da se Notr Dam može srušiti usled nenormalne vrućine koja je pogodila ovu zemlju. Primećeno je da se kolaps može dogoditi tokom rekonstrukcije objekta.

Vilnev je objasnio da još uvek ima mnogo vlage u zidovima crkve koja se nakupila nakon gašenja požara u aprilu i da to, usled velike toplote, može predstavljati opasnost za konstruktivni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ležaj zgrade.

Radnici koji se bave kopanjem ostataka nakon požara instalirali su specijalne podloge koje bi trebalo da spreče navodni kolaps.

Pogledajte rezultate

STRAŠNO! Kamenjem gađali pande u Zoološkom vrtu, jer im je bilo DOSADNO da ih gledaju dok spavaju (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.