POMERA RUKE I NOGE: Neda Arnerić najverovatnije neće morati na operaciju

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMERA RUKE I NOGE: Neda Arnerić najverovatnije neće morati na operaciju

Oporavak poznate glumice, posle pada i preloma tri pršljena, protiče bez naknadnih komplikacija.

Glumica Neda Arnerić, bilo da je slučajno pala sa terase porodičnog stana na trećem spratu, ili da je namerno skočila, imala je, u nesreći, i mnogo sreće: nije povredila kičmenu moždinu, nema unutrašnja krvarenja, može da pomera ruke i noge, a lekari kažu da su veliki izgledi da neće morati na operaciju.

Detaljnim pregledima u Urgentnom centru, gde je sa povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kičme primljena u nedelju oko 22.30, ustanovljeno je da prelomom petog vratnog pršljena, što je potencijalno kvalifikovano kao najteža povreda kod nje, nije oštećena kičmena moždina, a nema ni unutrašnjih povreda organa, potvrđeno je "Novostima" u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Foto: Telegraf

Lekari u Urgentnom centru još pomno prate zdravstveno stanje naše filmske dive, ali sad već sa velikom sigurnošću isključuju mogućnost odloženih komplikacija zbog pada s trećeg sprata, od kojih je najveća pretnja postojala u prvih 24 sata od povreda.

Sa odeljenja intenzivne nege, glumica upamćena kao Višnja sa Tašmajdana u utorak je, prema nezvaničnim saznanjima, premeštena u drugi deo Urgentnog centra, gde su bolji uslovi za pacijente.

- Njen oporavak zasad protiče bez komplikacija - navodi izvor iz Urgentnog centra. - Još nemamo konačnu prognozu, ali veliki su izgledi da neće biti potrebe za operacijom i da ćemo povrede uspeti da saniramo konvencionalnim metodama lečenja.

Pritnskin: Youtube/darkogti

Glumica se, s obzirom na povrede kičme oseća dobro, ne žali, i kad to nije neophodno ne komunicira previše sa lekarima i medicinskim sestrama, pa su oni uglavnom, kako prenosi naš sagovornik, pod utiskom da je Neda prilično potištena.

Nedinog supruga, maksilofacijalnog hirurga dr Milorada Mešterovića (67), brojne novinarske ekipe u utorak su uporno čekale ispred zgrade na Vračaru u kojoj stanuje sa poznatom glumicom, ali niko ga nije video.

Nije se javljao ni na interfon, uprkos pokušajima mnogobrojnih novinara da dođu do njega.

Mešterović se zbog bolesti, kako je sam naveo dan ranije, otežano kreće, pa je to možda bio razlog zašto nije otišao u Urgentni centar da poseti suprugu.

U medijima su se pojavile i spekulacije da je diva želela da se ubije jer joj je suprug navodno teško bolestan, ali kolege koje je dobro poznaju kažu da ona to nikada ne bi uradila.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanje stabilno: Neda Arnerić uspela da pomeri i ruke i noge

Izvor: Story, 11.Maj.2016, 11:49

Glumica Neda Arnerić je u ponedeljak pala sa balkona na trećem spratu zgrade u Dubljanskoj ulici u kojoj živi sa suprugom dr Miloradom Mešterovićem..

Nastavak na Story...

Nedu muči depresija, ljekari zabrinuti zbog njenog psihičkog stanja

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2016

Glumica Neda Arnerić bi za nekoliko dana mogla da bude otpuštena iz Urgentnog centra, gdje je primljena 8. maja uveče sa prelomom tri pršljena usljed pada sa trećeg sprata, ali će njen oporavak trajati mjesecima...Glumica je trenutno, prema saznanjima "Novosti", izrazito depresivna, ali nema nikakvih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.