POLITIČKA MANIPULACIJA! Albanci udarili na Haradinaja, potpuno RASKRINKAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLITIČKA MANIPULACIJA! Albanci udarili na Haradinaja, potpuno RASKRINKAN!

Haradinaj je objavio svoju ostavku na sastanku kabineta u petak

Očekuje se da će tzv. premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj danas zvanično predati svoju ostavku predsedniku Hašimu Tačiju, preneo je RTK.

Koha navodi da je Haradinaj nastavio da obavlja svoje zvanične dužnosti, što su prištinski analitičari ocenili kao "političku manipulaciju" i njegov pokušaj da ojača svoj položaj.

, nakon čega je najavio da će pismo o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostavci biti dostavljeno u ponedeljak.

Zeri piše da kosovski politički komentatori smatraju da će se, nakon Haradinajeve ostavke, tzv. kosovski parlamentarni izbori najverovatnije održati u septembru.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.