POLITIČARI BEZ UTICAJA NA PRAVOSUĐE O HULIGANIMA

Izvor: Kurir, 17.Okt.2010, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLITIČARI BEZ UTICAJA NA PRAVOSUĐE O HULIGANIMA

BEOGRAD - Državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen izrazio je uverenje da političari koji su članovi Upravnih odbora u sportskim klubovima ne mogu više da vrše uticaj na pravosuđe da bude blagonaklono prema huliganima i odgovornima za nerede na stadionima.

"Ja ne mislim da bilo ko od političara, koji se sada nalaze u UO spotskih klubova, zaista može da vrši uticaj na tužilaštvo i na sudstvo, ali sama činjenica da su neki od njih na visokoj funkciji može da dovede >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << do toga da se neko od sudija ili tužilaca zamisli da li treba da izrekne adekvatnu kaznu ili ne, rekao je Homen gostujući na televiziji B92.

On je istakao da su prošla vremena kada su političari mogli da se mešaju u rad suda i tužilaštva.

Pretraživanjem sajtova fudbalskih, košarkaških ... klubova i saveza može se videti da se na čelnim mestima u njihovim upravama nalazi šest, sedam političara.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predlog izmene krivičnog Zakonika – umesto osam, pritvor 30 dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2010

BEOGRAD -..Izmene Zakonika o krivičnom postupku, o kome će Skupština Srbije raspravljati u sredu, 20. oktobra, predviđaju da maksimalano trajanje pritvora u skraćenom postupku bude produženo sa sadašnjih osam na 30 dana, izjavio je danas državni sekretar u Ministarstvu pravde Slobodan Homen...Homen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Političari bez uticaja na pravosuđe o huliganima

Izvor: Glas javnosti, 18.Okt.2010, 07:16

BEOGRAD - Državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen izrazio je uverenje da političari koji su članovi Upravnih odbora u sportskim klubovima ne mogu više da vrše uticaj na pravosuđe da bude blagonaklono prema huliganima i odgovornima za nerede na stadionima..."Ja ne mislim da bilo ko od...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.