POLICIJA SRPSKE TRAGA ZA VEHABIJSKIM NAORUŽANJEM

Izvor: Kurir, 12.Avg.2010, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA SRPSKE TRAGA ZA VEHABIJSKIM NAORUŽANJEM

KOZARSKA DUBICA - Na više lokacija na području Kozarske Dubice i Novog Grada policija vrši pretres radi pronalaska eksplozivnih materija i naoružanja.

Kako saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske, MUP RS ima dojave da se kod osoba koja se dovode u vezu sa vehabijskim pokretom nalazi veća količina eksplozivnih materija i naoružanja.

Prema poslednjim informacijama, uhapšeno je pet osoba koje se dovode u vezu s vehabijskim pokretom.

Prema nepotvrđenim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uhapšeni su Osman Kekić, zvani Abdul Aziz, Ethem Gaši, Mirsad Crnalić, Hajrudin Dedić i Samir Blagajčević, prenose tamošnji mediji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske potvrdilo je da je uhapšeno pet osoba zbog sumnje da su neovlašćeno posedovale oružje.

Predstavnica MUP RS za štampu Mirna Šoja je rekla novinarima da je policija na više mesta na području Kozarske Dubice i Novog Grada pretresla objekte tragajući za eksplozivom i oružjem.

Ona je navela da se akcija izvodi po nalogu osnovnih sudova u Prijedoru i Kozarskoj Dubici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.