POLA VEKA KARIJERE Unuke Nede Ukrade OVIM GESTOM oduševile publiku u Sava centru (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLA VEKA KARIJERE Unuke Nede Ukrade OVIM GESTOM oduševile publiku u "Sava" centru (VIDEO)

Pevačica Neda Ukraden obeležava večeras 50 godina upešne karijere koncertom u "Sava" centru.

U razgovoru za "Blic" pre koncerta, Neda nam je otkrila da je ovu noć posvetila svojim roditeljima i publici.

- Neće biti plakanja. Posvetiću jednu po pesmu mami i tati, ali večeras neće biti plakanja. Biće samo pesme - rekla je pevačica, a ubrzo potom izašla je na veliku scenu "Sava" centra.

Neda je otpevala neke od svojih najvećih hitova poput "Zora je", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Srce u srcu", "Vrati se s kišom", "To mora da je lјubav", "Oči tvoje govore", a publika, koja je do poslednjeg mesta ispunila dvoranu, pevala je u glas sa Ukradenovom.

A Nedin koncert nisu želele ni da poropuste njene brojne kolege, a ko je sve bio, pogledajte u mini galeriji:

Inače, tokom pola veka karijere, Neda je objavila više od 25 albuma, a nastupila je u gotovo svim većim gradovima širom bivše Jugoslavije, gde i danas uživa veliku popularnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŽIVOTI MOJI MILI: Unuke iznenadile Nedu Ukraden na koncertu, pevačica umalo zaplakala na sceni (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017

Foto: Telegraf..Neda Ukraden povodom 50 godina svoje karijere drži koncert u "Sava centru", koji je bio pun. Pre samog nastupa, pevačicu su iznenadile unuke, koje su svojoj baki donele cveće. Neda je bila oduševljena što ih je videla, a umalo je i zaplakala...- Životi moji mili. Ljubavi moje najveće....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.