POKS jači za grupu građana i četiri odbornika u Rekovcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 11:17

POKS jači za grupu građana i četiri odbornika u Rekovcu

Ponosni što su ugledni domaćini prišli baš njima.

Pokretu obnove Kraljevine Srbije (POKS) kolektivno je pristupila grupa građana "dr Dragan Prodanović" iz Rekovca koja je na lokalnim izborima osvojila 16% podrške građana, kao i sva četiri njihova odbornika.

- POKS je logičan izbor za nas, jer smo svi mi monarhisti. Osim toga, verujemo ljudima iz ove stranke jer su novi i neukaljani i svojim radom su dokazali da mogu postići uspeh. Od danas se zajednički borimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za obnovu Kraljevine Srbije - izjavio je lider grupe građana, dr Dragan Prodanović.

- Uz okolne gradove, u kojima je POKS imao odlične rezultate kao što su Kruševac, Kragujevac, Trstenik, Jagodina, Rekovac je postao jedno od glavnih uporišta monarhista. Ponosni smo što su ovi ugledni domaćini prišli baš nama - izjavio je zamenik predsednika POKS Mirko Čikiriz koji je prisustvovao ovom događaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.