POKRET ZA PROMENE JASAN: Podrška Mandiću, pobeda sigurna

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2023, 19:28

POKRET ZA PROMENE JASAN: Podrška Mandiću, pobeda sigurna

Glavni odbor PzP, jednoglasno je usvojio zaključke Predsedništva, da se podrži kandidatura Andrije Mandića za predsednika Crne Gore, te da se na raspolaganju povodom predizborne kampanje stave svi kapaciteti Pokreta za promjene.

Ovo je saopšteno nakon sednice Pokreta za promjene, "koji od svog osnivanja baštini ideju crnogorsko-srpskog pomirenja, što je i bila misija DF-a tokom svih prethodnih godina'.

- Naš narod jedino pomiren, i ujedinjen, može stvarati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preduslove za bolji život. Ozdravljenje i izgradnja naše države i njenih institucija je naš zadatak nakon smene Đukanovićevog režima, koji je totalno urušio sistem vrednosti.

PzP će insistirati da se radi na sprovođenju reformi, te osiguranju transparentnosti, odgovornosti i poštovanju ljudskih prava. To je nešto što smo svi mi u DF-u dužni našim biračima koji nam pružaju podršku svih ovih godina.

Zato smo i sigurni u pobjedu Andrije Mandića, koji će u drugom krugu pobediti Đukanovića, kažu iz Pokreta za promene, odakle tvrde da će to biti svojevrsni referendum na kome će građani birati da li da sa Đukanovićem i dalje idu u dalje podele, pljačku i kriminalizaciju države i društva, ili da se sa Mandićem mirimo, ujedinimo, i krenemo napred u ozdravljenje.

- PzP je spreman da sve svoje kapacitete stavi na raspolaganju Andriji Mandiću i njegovom izbornom štabu, jer smo uvereni da je jedini ispravan put za budućnost Crne Gore, put pomirenja i zajedništva, koji je preduslov za ozdravljenje države i njenih institucija. Pobeda je sigurna, jer građani znaju da je kucnuo čas za povratak Crne Gore u društvo demokratskih, pravnih država bez korupcije i kriminala čiji je simbol Đukanović već 30 godina, saopšteno je iz PzP, a prenose Večernje Novosti.

Sve vesti o izborima u Crnoj Gori možete pratiti OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.