POKAZALA REZULTATE DIJETE Ovako Dara Bubamara izgleda u kupacem

Izvor: medio.rs, 02.Mar.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZALA REZULTATE DIJETE Ovako Dara Bubamara izgleda u kupacem

Dara Bubamara nedavno se pohvalila da je smršala deset kilograma, a sada je pokazala rezultate stroge dijete.

Ipak, to Daru ne sprečava da uživa u rajskim plažama i luksuznom odmaralištu. Nakon što se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama iz raskošnog hotela, sada je objavila i svoje fotografije u bikiniju.

Podsetimo, pevačica je krajem prošle godine završila na operacionom stolu zbog upale slepog creva. Zdravstveni problemi naterali su je da promeni životne navike, pa je prestala da jede meso. Tada je otkrila da je vegeterijanskom ishranom smršala deset kilograma, i da tu ne namerava da se zaustavi.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) SMRŠALA 10 KILOGRAMA PA SE SKINULA: Dara Bubamara pokazala TELO posle rigorozne dijete

Izvor: Kurir, 02.Mar.2017

...To Daru nije sprečilo da uživa u luksuznom odmaralištu Na društvenim mrežama pohvalila fotografijama iz raskošnog hotela, a objavila i fotografije u bikiniju Fanovi su primetili da Dara izgleda veoma dobro pa su je tako častili brojnim komplimentima.."Bomba Predivno Niko ti nije ravan", neki...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.