POGLEDAJTE Rupa progutala kuću u sekundi, žena jedva spasila svoje dete

Izvor: Blic, 08.Apr.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE Rupa progutala kuću u sekundi, žena jedva spasila svoje dete

Rupa, duboka oko trideset metara i obima čak 70 metara, progutala je jednu čitavu kuću na istoku Kazahstana. Žena koja je živela u toj kući je jedva uspela da izvuče živu glavu i spasi svoje novorođenče.

Mlada majka je bukvalno u poslednjoj sekundi uspela sa detetom da izađe iz kuće, koja je nestala u rupi u sekundi.

Anastazija Tatarnikova (28) iz istočnog Kazahstana prvo je pomislila da se radi o zemljotresu, ali u pitanju je bila velika rupa koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je nastala zbog miniranja u lokalnom rudniku.

Lokalne vlasti su procenile da isto može da se desi i na drugim mestima, pa je ugroženo oko 120 kuća. Naređena je evakuacija skoro 500 ljudi.

- Gledala sam TV, kada sam primetila da se sijalica ljulja. Otvorila sam vrata i videla ogromnu rupu koja se otvara u zemlji. Otrčala sam i zgrabila sina Kirila i istrčala na zadnja vrata. Samo par sekundi kasnije, cela kuća je nestala u rupi - ispričala je Anastazija. Ona kaže da je u tok kući bilo sve što je posedovala, i sada je nestalo.

VIDEO> Rupa progutala kuću za samo nekoliko sekundi:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rupa progutala kuću u sekundi, žena jedva spasila svoje dijete

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2014

Rupa, duboka oko trideset metara i obima čak 70 metara, progutala je jednu čitavu kuću na istoku Kazahstana. Žena koja je živjela u toj kući je jedva uspjela da izvuče živu glavu i spasi svoje novorođenče.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.