POGINULE TRI KOLEGINICE: Nepoznata sudbina četvrte putnice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINULE TRI KOLEGINICE: Nepoznata sudbina četvrte putnice (VIDEO)

Gorska služba spasavanja Sarajevo obaveštena je o toj nesreći, te su i njihove dve ekipe na terenu i učestvuju u akciji spašavanja

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila danas na putu Sarajevo - Pale, kada je jedno vozilo sletelo u reku Miljacku, poginule su tri žene zaposlene u sarajevskoj osnovnoj školi.

Budući da su četiri osobe bile u vozilu nepoznata je sudbina četvrte putnice.

U nesreći su stradale koleginice koje su bile na sahrani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivšoj kolegici na Palama. Potvrdila je to direktorka Osnovne škole "Kovačići" Nađa Pejak, direktorki Prosvetno-pedagoškog zavoda KS Nihadi Čolić.

Čolić je rekla da je od direktorke dobila informaciju da su četiri osobe bile u vozilu i da je nepoznata sudbina četvrte putnice.

- Jedna je pedagog škole, druga je učiteljica, treća je bivša direktorka OŠ "Kovačići", četvrta je higijeničarka. Ja nemam potvrdu da je stradala četvrta osoba, ali direktorka zna da je bila sa njima zajedno u vozilu - rekla je Čolić.

.

Pogledajte video:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.