Izvor: Kurir, 23.Jun.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA DS GRADSKOJ VLADI

BEOGRAD, 23. jun 2008. (FoNet) - Liberalno demokratska partija (LDP) istakla je danas da je spremna da, u Skupštini grada Beograda, pruži podršku manjinskoj vladi Demokratske stranke jer smatra da "Beogradom ne sme da vlada antievropska koalicija". U saopštenju LDP je navedeno da oni "ne žele da imaju ništa sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS)".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Beograd, ali bez ultimatuma

Izvor: Glas javnosti, 24.Jun.2008, 09:37

BEOGRAD - Početkom pregovora DS-a i koalicije oko socijalista, postavilo se i pitanje ko će vladati glavnim gradom i da li je uopšte moguće da jedna koalicija bude na vlasti u Republici, a druga u Beogradu. Na stranu to što je takvih situacija već bilo (setimo se pokojnog Đinđića i kasnije SPO-a...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.