PO: Policajac uhapšen zbog mita

Izvor: B92, 12.Avg.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO: Policajac uhapšen zbog mita

Pripadnik Policijske uprave Požarevac D. J. (30) uhapšen je zbog zbog sumnje da je primao mito od 30.000 dinara, izjavila je portparol požarevačke policije.

Jasmina Tišma je za agenciju Beta rekla da se sumnja da je D.J. u junu ove godine od počinioca saobraćajnog prekršaja uzeo 30.000 dinara, da ne bi podneo prijavu predviđenu zakonom.

Jasmina Tišma je navela da je i protiv policijskog službenika J.I. takođe podneta krivična prijava zbog sumnje da nije prijavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krivično delo i kolegu.

Protiv dvojice policijskih službenika pokrenut je i disciplinski postupak zbog sumnje da su počinili teške povrede službene dužnosti.

D.J. će policija u zakonom predviđenom roku predati Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

U oktobru prošle godine iz službe su udaljena trojica policajaca Policijske stanice Žagubica zbog sumnje da nisu prijavili saobraćajnu nezgodu nadležnoj policijskoj stanici.

Takođe, protiv dvojica saobraćajnih policijaca Policijske stanice Kučevo novembra 2013. podneta je krivična prijava zbog sumnje da su uzela mito.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen policajac zbog primanja mita

Izvor: Blic, 12.Avg.2014

Pripadnik Policijske uprave Požarevac D. J. (30) uhapšen je zbog zbog sumnje da je primao mito od 30.000 dinara...Ona je za agenciju Beta rekla da se sumnja da je D.J. u junu ove godine od počinioca saobraćajnog prekršaja uzeo 30.000 dinara, da ne bi podneo prijavu predvidjenu zakonom...Jasmina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.