PL: Osakaćeni Škrtel doneo Liverpulu remi protiv Arsenala

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2014, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: "Osakaćeni" Škrtel doneo Liverpulu remi protiv Arsenala

Sanderlend nastavlja da teroriše velikog rivala sa severa. Njukasl je doživeo četvrti uzastopni neuspeh protiv "crnih mačaka", pošto je poražen 1:0 na svom stadionu.

Jedan od najvećih derbija u Engleskoj, okršaj Njukasla i Sanderlenda je opravdao očekivanja. Bilo je svega. Atmosfera naelektrisana do maksimuma, karton i oštri startovi prštali su na sve strane, ređale su se kolosalne prilike, dobre akcije...

Trenutak odluke zbio se u 90. mnutu, kada je Adam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Džonson realizovao šansu svog tima i spasao saigrača Đordija Gomeza, koji je promašio nemoguće u 54. minutu.

Fudbaleri Liverpula i Arsenala odigrali su nerešeno 2:2 na "Enfildu", u poslednjem nedeljnom meču 17. kola Premijer lige.

Arsenal je vodio sa 2:1 sve do sedmog minuta nadoknade, kada je Martin Škrtel glavom posle kornera postavio konačan rezultat. Sudija Majkl Oliver susret je produžio devet minuta zbog velike pauze posle teške povrede glave upravo Škrtela, početkom drugog poluvremena.

Lazar Marković je ponovo bio u startnoj postavi Liverpula, ali je zamenjen 74. minutu. Umesto njega ušao je Fabio Borini, koji je uspeo da u 90. i 92. minutu dobije žute kartone, zbog kojih je isključen.

REZULTATI: Njukasl – Sanderlend 0:1 (Džonson 90), Liverpul - Arsenal 2:2 (Kutinjo 45, Škrtel 90+7 - Debuši 45+2, Žiru 64).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.