PIK odložio sednicu o referendumu o Danu RS

Izvor: B92, 22.Avg.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIK odložio sednicu o referendumu o Danu RS

Banjaluka -- Sastanak političkih direktora Saveta za implementaciju mira o najavljenom referendumu o Danu Republike Srpske koji je trebalo da se održi sutra, odložen je.

Novi termin održavanja nije poznat, objavile su banjalučke "Nezavisne novine"

Prema nezvaničnim informacijama ovog lista, sastanak je odložen, jer se članice PIK-a nisu mogle usaglasiti ni o terminu ni o temama sastanka.

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko je pre dva dana najavio da će se u utorak, 23. avgusta, održati sastanak PIK-a koji je trebalo da donese zaključke o referendumu u RS povodom Dana Republike.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PIK odložio sednicu o referendumu o Danu RS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2016

Sastanak političkih direktora Saveta za implementaciju mira (PIK) o najavljenom referendumu o Danu Republike Srpske koji je trebalo da se održi sutra, odložen je, a novi termin održavanja nije poznat, objavile su banjalučke "Nezavisne novine"...Prema nezvaničnim informacijama ovog lista, sastanak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.