PETSTO MALIŠANA NA ČEKANJU ZA VRTIĆ

Izvor: Kurir, 21.Jun.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETSTO MALIŠANA NA ČEKANJU ZA VRTIĆ

ČAČAK - Više od 500 molbi za prijem u 17 čačanskih dečjih vrtića privremeno će ostati neispunjeno zbog nedostatka prostora. U predviđenom roku na konkurs za 271 upražnjeno mesto prispelo je 777 prijava, a najveće interesovanje vladalo je za jaslice, sa 555 molbi.

U Dečjoj ustanovi "Radost" kažu da će dobar deo zahteva roditelja moći da bude ispunjen već na jesen, kada bude završena moderna zgrada novog obdaništa sa 400 mesta, na uglu Nemanjine i Balkanske ulice.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Čačak: Petsto mališana na čekanju za vrtić

Izvor: Glas javnosti, 22.Jun.2010, 07:13

ČAČAK - Više od 500 molbi za prijem u 17 čačanskih dečjih vrtića privremeno će ostati neispunjeno zbog nedostatka prostora. U predviđenom roku na konkurs za 271 upražnjeno mesto prispelo je 777 prijava, a najveće interesovanje vladalo je za jaslice, sa 555 molbi...U Dečjoj ustanovi "Radost"...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.