PETORO ĐAKA U BOLNICI ZBOG STOMAČNIH TEGOBA

Izvor: Kurir, 10.Okt.2010, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETORO ĐAKA U BOLNICI ZBOG STOMAČNIH TEGOBA

KRALJEVO - Petoro učenika isturenog odeljenja Ratina, osnovne škole u Vrbi kod Kraljeva, koji su se nalazili u Dečjem odmaralištu Goč, smešteno je na dečje odeljenje Zdravstvenog centra "Studenica" u Kraljevu zbog stomačnih problema, povraćanja i povišene temperature.

Kako je novinarima rekla dežurna doktorka Jelena Živković, na Dečjem odeljenju se nalaze četiri učenika prvog i jedan učenik trećeg razreda.

Tokom dana i večeri jedan broj roditeljia je posetio odmaralište na Goču i odvezao decu kući. Na Goč su stigli i predstavnici epidemiološke službe iz Kraljeva.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đake na Goču pokosili stomačni problemi

Izvor: Mondo, 10.Okt.2010

Petoro učenika škole iz Ratine smešteno je dečje odeljenje ZC "Studenica" u Kraljevu. Stigla i epidemiološka kontrola.

Nastavak na Mondo...

Osnovci završili u bolnici

Izvor: S media, 10.Okt.2010

Petoro učenika osnovne škole u selu Ratina kod Kraljeva, koji su boravili u školi u prirodi na Goču, zbog stomačnih tegoba smešteno je na Dečje odeljenje Zdravstvenog centra Studenica, rekli su danas u toj kraljevačkoj zdravstvenoj ustanovi...Dežurni pedijatar dr Jelena Živković izjavila je...

Nastavak na S media...

Deca u odmaralištu na Goču se otrovala hranom?

Izvor: SrbijaNet.rs, 10.Okt.2010

Petoro učenika osnovne škole u selu Ratina kod Kraljeva, koji su boravili u školi u prirodi na Goču, zbog stomačnih tegoba smešteno je na Dečje odeljenje Zdravstvenog centra Studenica, rekli su danas u toj kraljevačkoj zdravstvenoj ustanovi. Dežurni pedijatar dr Jelena

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.