PET OSOBA POGINULO u nesreći na putu Podgorica-Bar: SAOBRAĆAJ OBUSTAVLJEN TOTALNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PET OSOBA POGINULO u nesreći na putu Podgorica-Bar: SAOBRAĆAJ OBUSTAVLJEN TOTALNO!

U toku je uviđaj

Pet osoba, među kojima jedno dete, poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na zaobilaznici kod Golubovaca, na putu Podgorica-Bar, saopšteno je iz crnogorske policije.

TEŽAK UDES kod Ade Ciganlije: Dve osobe povređene, HITNO prevezene u URGENTNI CENTAR

Nesreća se dogodila u 15.30 časova kada su se sudarili automobil koji se kretao iz Podgorice ka Baru i drugo vozilo iz suprotnog smera.

U trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesreće bračni par sa detetom nalazio se u automobilu koji se kretao ka Baru, dok je u vozilu iz suprotnog smera bila jedna osoba.

Do nesreće, po rečima očevidaca, došlo kada se Audi3, koji se kretao prema Baru, zaletio ka Fordu koji je od udarca završio u ogradi nadomak puta.

Direktor Urgentnog centra doktor Nermin Abdić je kazao da su u Urgentni blok primljene tri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći u Golubovcima, od kojih je jedna preminula. On je objasnio da je devojčica koja je primljena u KC zadobila teške povrede centralnog dela glave i da je životno ugrožena, a da je povređena trudnica u fazi obrade.

Saobraćaj je zatvoren u oba smera, a u toku je uviđaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.