PAŽNJA: Šta se zatvara zbog antiterorističke vežbe

Izvor: Mondo, 20.Nov.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŽNJA: Šta se zatvara zbog antiterorističke vežbe

Sutra se u Beogradu održava taktičko-pokazna vežba srpskih bezbednosnih službi pod nazivom "Štit", zbog čega će saobraćaj na Novom Beogradu delimično biti promenjen.

Foto: Google map

Povodom taktičko-pokazne vežbe svih bezbednosnih službi Srbije, pod nazivom "Štit", koja će se održati u subotu, 21. novembra 2015. godine, sa početkom u 11 sati MUP Srbije pozivao je građane da dođu sat vremena ranije ispred Palate Srbija, na strani ka keju na Dunavu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: MUP Srbije

Saobraćaj za automobile, autobuse i motocikle sutra biti izmenjen tako što će već od 8 sati biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle od Ušća do Ulice trešnjinog cveta. Saobraćaja neće biti do 15 časova, izjavio je načelnik Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Rebić.

Rebić je apelovao da građani koji žele da prisustvuju vežbi, a koriste vozila gradskog prevoza, dođu iz pravca Bulevara Mihajla Pupina.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PAŽNJA: Šta se zatvara zbog antiterorističke vežbe

Izvor: Mondo, 20.Nov.2015

U subotu će u Beogradu biti održana taktičko-pokazna vežba srpskih bezbednosnih službi pod nazivom "Štit", zbog čega će saobraćaj na Novom Beogradu delimično biti promenjen...Foto: Google map..Povodom taktičko-pokazne vežbe svih bezbednosnih službi Srbije, pod nazivom "Štit", koja će se...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.