PARKOVI PRIJATELJSTVA U MOKROJ GORI

Izvor: Kurir, 24.Maj.2010, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PARKOVI PRIJATELJSTVA" U MOKROJ GORI

UŽICE - Nevladina organizacija "Naša Srbija", u čijoj delatnosti su i pružanje pomoći i zaštita dece, otvaranjem parka u Osnovnoj školi "Bogosav Janković" u Mokroj Gori, započinje ovogodišnju akciju "Parkovi prijateljstva", koja će se realizovati u 30 seoskih škola širom Srbije.

U protekle tri godine, kako je saopštila ta nevladina organizacija, parkovima prijateljstva opremljeno je 180 seoskih škola i izdvojenih odeljenja u Srbiji, od kojih i 10 škola na Kosovu i Metohiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Seoske škole i njihova izdvojena odeljenja, u okviru ove akcije "Naše Srbije", opremaju se parkovima u čijem sklopu su ljuljaške, klackalice, penjalice i klupice, koje deci omogućuju da školske odmore i slobodno vreme provode na uređenim prostorima za igru, kakve imaju i deca u gradskim sredinama.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Školska dvorišta kao – parkovi prijateljstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2010

Nevladina organizacija "Naša Srbija" ozvaničila je danas u Mokroj Gori početak ovogodišnje akcije "Parkovi prijateljstva", koja će omogućiti da se opreme dvorišta 37 seoskih škola.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Otvoren Park prijateljstva

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2010

Osnovna škola "Dobrosav Janković" u Mokroj Gori proglašena je 2008. za najlepšu u Srbiji, a organizacija "Naša Srbija" poklonila je mališanima novi "Park prijateljstva", uređen prostor za igru

Nastavak na Večernje novosti...

"Parkovi prijateljstva" i u Mokroj Gori

Izvor: Glas javnosti, 25.Maj.2010, 07:01

UŽICE - Nevladina organizacija "Naša Srbija", u čijoj delatnosti su i pružanje pomoći i zaštita dece, otvaranjem parka u Osnovnoj školi "Bogosav Janković" u Mokroj Gori, započinje ovogodišnju akciju "Parkovi prijateljstva", koja će se realizovati u 30 seoskih škola širom Srbije...U protekle...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.