PANAMSKI MEDIJI JAVLJAJU: Upucan Radoje Zvicer, šef kavačkog klana TEŠKO RANJEN?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2022, 21:40

PANAMSKI MEDIJI JAVLJAJU: Upucan Radoje Zvicer, šef kavačkog klana TEŠKO RANJEN?

Kako se nezvanično saznaje večeras nešto posle 20 časova u Panami je navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, objavili su panamski mediji.

Prema prvim informacijama Zvicer je upucan u iznajmljenoj vili u Panami i bori se za život. On je prema nezvaničnim informacijama panamskih novinara u vreme atentata bio u društvu svog bliskog saradnika B. M. Oni dodaju da će zvanična potvrda policije stići za nekoliko dana.

Da podsetimo na Zvicera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je do sada pokušano više atentata. Zvicer je izrešetan predprošle godine usred dana dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu.

Radoje Zvicer jedan je od uticajnijih ljudi u podzemlju poslednjih godina. On je, uz Slobodana Kašćelana, označen kao vođa kavačkog klana, za koji se vezuje trgovina narkoticima, ubista i brojna druga krivična dela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo “kavačkog vođe” ili ponovljeni scenario iz Kijeva: Da li je sada imao ko da ga spasi kao Tamara?

Izvor: 24sedam.rs, 30.Sep.2022

Obzirom da su panamski mediji za sada objavili da je Radoje Zvicer teško ranjen, a beogradski da je preminuo od zadobijenih povreda, ne bi bilo iznenađenje da se ponovi scenario iz 2020. godine

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.