PALMA SE SPREMA DA UPUTI PREDLOG: Ko ne dolazi na sednice parlamenta neće dobro proći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALMA SE SPREMA DA UPUTI PREDLOG: "Ko ne dolazi na sednice parlamenta neće dobro proći!"

Lider JS navodi da u parlamentu ima 220 poslanika na stalnom radu i ističe da bi pravilo koje predlažu važilo za sve.

Poslanicima koji su stalno zaposleni u Skupštini Srbije a ne dolaze u parlament, niti učestvuju u radu skupštinskih odbora ili drugih radnih tela treba da se ukinu plate. To će biti i zvaničan predlog Jedinstvene Srbije, koji ćemo podneti u narednom periodu.

To najavljuje lider JS Dragan Marković Palma, i navodi da u parlamentu ima 220 poslanika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na stalnom radu. On ističe da bi pravilo koje predlažu važilo za sve:

- To mora da se predvidi i Poslovnikom. Ako iz neopravdanih razloga ne dođeš na posao, nema ni plate. Kako možeš da je primaš ako ne radiš? Mora određeno vreme da se provede u Skupštini, ali rad nije sedenje u kancelarijama ili šetkanje u holu.

Određeni poslanici zloupotrebljavaju zakon, jer primaju plate, a nisu na radnom mestu, već se šetkaju po Nišu, Kruševcu, pa još kritikuju vlast što je dovela sedam fabrika, prete da će da ih oteraju i inspirišu i podstrekavaju građanski rat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.