PALA SDA VLAST U TUTINU – Bajro Gegić novi predsjednik opštine

Izvor: SandzakPress.net, 09.Jan.2024, 17:20

PALA SDA VLAST U TUTINU – Bajro Gegić novi predsjednik opštine

Na današnjoj vanrednoj sjednici lokalnog parlamenta Tutina, glasovima 19 od 20 prisutnih odbornika, za novog predsjednika opštine Tutin izabran je prof. Bajro Gegić, kandidat ispred grupe gradjana “Tutin na prvom mjestu”. Većinom glasova prisutnih odbornika, danas su izabrani i članovi opštinskog vijeća: Ismet Selmović, Fahrudin Dudić, Zekrija Dreković, Besim Klimenta, Almas Hamzagić, Adnan Šehović i Elvedin Hazirović. Novu vladajuću većinu u Tutinu su izglasali 10 odbornika >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << koji su otkazali poslušnost Stranci pravde i pomirenja, 5 okupljeni oko Zaima Redžepovića i 5 okupljeni oko Ljutvije Balkana , 5 odbornika Grupe građana “Tutin na prvom mjestu”, 2 odbornika SDP-a, jedan odbornik SNS-a i jedan bivši odbornik SDA Sandžaka Adnana Šehovića, koji će od danas nastupati kao dio odborničkog kluba SDP-a. Očekuje se stav Stranke pravde i pomirenja povodom novoformirane vlasti u Tutinu. Nova vlast u Tutinu odbila da proglasi Dan sjećanja na rahmetli Muftiju The post PALA SDA VLAST U TUTINU – Bajro Gegić novi predsjednik opštine appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE SPP U TUTINU – Glasali smo za usvajanje ostavke, ali nećemo biti dio nove vladajuće većine u Tutinu

Izvor: SandzakPress.net, 09.Jan.2024

Obavještavamo javnost da Povjereništvo Stranke pravde i pomirenja u Tutinu nije podržalo novu vladajuću većinu u Tutinu. Prisustvovali smo sjednici i isključivo glasali za usvajanje ostavke Saliha Hota koju je dobrovoljno podnio i slažemo se da ova vlast koja je smijenjena nije radila u interesu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.