Izvor: S media, 17.Jun.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKLENO TOPLO CELE NEDELJE: Temperature do 37 stepeni, osveženje tek u subotu

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme, do 37 stepeni, saopštio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije. Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 15 do 21, a najviša dnevna od 32 do 37.

U Beogradu sunčano i veoma toplo. Vetar slab uglavnom jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 21, a najviša dnevna oko 35.

U Srbiji će do kraja nedelje biti sunčano i veoma toplo vreme, samo u petak uz dnevni razvoj oblačnosti lokalna >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pojava pljuskova i grmljavina. Maksimalna temperatura većini mesta znatno iznad proseka, od 32 do 37. Od subote promenljivo oblačno i svežije, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu do kraja sedmice sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura znatno iznad proseka, oko 36. Od subote promenljivo oblačno svežije, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

TROPSKE VRUĆINE U SRBIJI: Adekvatna odeća, dovoljno tečnosti, lagana hrana...

Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez na kupalištima, rekama i jezerima, a onima koji ne znaju da plivaju, da se ne voze sandolinom, niti da ulaze u čamac. OPŠIRNIJE OVDE

(Beta)

Foto: Beta/Dragan Gojic/DS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Letnja žega trajaće do petka

Izvor: Press, 17.Jun.2013

Meteorolog Časlav Stanojević rekao je Tanjugu da će letnje žege trajati do petka i da se na otvorenom prostoru zbog efekta pregrevanja asfalta može očekivati i temperatura do 40 stepeni... "Maksimalna dnevna temperatura u Beogradu danas je bila 33 stepena, ali smo zbog povećane vlažnosti...

Nastavak na Press...

JOŠ JEDAN PAKLENI DAN: Beograd sa 35 stepeni danas najtopliji grad u Evropi, čuvajte se! (FOTO)

Izvor: S media, 18.Jun.2013, 09:05

U Beogradu će vetar biti slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Očekuje se minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 35°C. Beograd će danas biti najtopliji grad u Evropi...Adekvatno oblačenje, unošenje dovoljno tečnosti i lagana ishrana, saveti su portparola Hitne pomoći...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.