Izvor: Mondo, 11.Feb.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo od LG-ja niko nije očekivao! (FOTO)

NEVEROVATNO: LG predstavlja futrolu za (još uvek) nepostojeći telefon?

Futrola osetljiva na dodir namenjena je LG G5 smart telefonu koji zvanično još uvek ne postoji, ali nam je kompanija uredno poslala saopštenje - moderan marketing, šta da vam kažemo ;)

Naime, predstavljena je nova verzija Quick Cover futrole, koja je specijalno dizajnirana za sledeću generaciju smart telefona G serije, LG G5. Najnoviji Quick Cover poseduje sve prednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svojih prethodnika, ali i dodatne premijum funkcije, u skladu sa modelom telefona koji će krasiti. Ova futrola pruža mogućnost preuzimanja poziva i kontrolisanja alarma bez otvaranja, kako bi korisnicima olakšala upravljanje svojim omiljenim (nepostojećim) telefonom.

Always-on funkcija za koji se šuška da će krasiti ekran LG G5 model, omogućavaće korisnicima da provere vreme, datum i notifikacije, i to bez otvaranja poklopca futrole. Nova futrola kompanija LG poseduje jedinstvenu, metalik završnu obradu, koja doprinosi glatkom osećaju prilikom držanja i luksuznom dizajnu telefona. Za jedan telefon o kome se samo šuška, ova futrola zvuči zaista neverovatno.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook-u, Twitter-u i Instagram-u.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

LG predstavio futrolu za svoj novi premium telefon G5

Izvor: KupiMobilni.com, 12.Feb.2016, 10:48

Futrola osetljiva na dodir namenjena je LG G5 smart telefonu koji zvanično još uvek ne postoji, ali nam je kompanija uredno poslala saopštenje - moderan marketing, šta da vam kažemo :)

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.