Ovo je prvi beogradski autobus na struju

Izvor: Blic, 19.Mar.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je prvi beogradski autobus na struju

Električni autobus kineskog proizvođača BYD stigao je iz Holandije u Beograd i narednih mesec dana biće testiran na ulicama prestonice.

Ako u gradu budu zadovoljni karakteristikama tog vozila, moguće je i da će kupiti određeni broj „buseva na struju”.

Novi autobus trenutno se nalazi u GSP pogonu “Dorćol”, ali još neće saobraćati, pošto u Direkciji za javni prevoz čekaju neophodne ateste i prateću dokumentaciju kako bi se ispunile sve formalnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Na kojoj liniji će "novajlija" prevoziti putnike, koliko kilometara može da prođe sa samo jednim punjenjem baterije i još zanimljivosti o ovom autobusu pročitajte na sajtu www.24sata.rs

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prvi beogradski autobus na struju!

Izvor: BKTV News, 19.Mar.2014

Električni autobus kineskog proizvođača BYD stigao je iz Holandije u Beograd i narednih mesec dana biće testiran na ulicama prestonice. Ako u gradu budu zadovoljni karakteristikama tog vozila, moguće je i da će kupiti određeni broj ,,buseva na struju”.. . Novi autobus trenutno se nalazi u GSP...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.