Ovo je prava priča o heroju iz GSP-a

Izvor: Mondo, 08.Dec.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je prava priča o heroju iz GSP-a

Vozač GSP-a na liniji 101 koji je spasao štene tako što ga je uneo u autobus odlučio je da podeli svoju priču, ali i da malenoj Luni pronađe novi dom.

Foto: screenshot/MONDO monta

Osim onih vozača GSP-a koji isteruju vlasnike ljubimaca iz prevoza, koji negoduju čak i kada su uredno u transporterima, u Beogradu ima i vozača "mekog srca", divnih i humanih ljudi.

Priča o ovom humanom čoveku zapalila je društvene mreže, međutim, kako kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vozač, nije se baš sve tako odigralo kako je i predstavljeno pre nekoliko dana u medijima...

Štene nije bilo na početnoj stanici, već na Zrenjaninskom putu oko 500, 600 metara od novog mosta, u smeru ka Padinskoj skeli, na mestu gde se iz jedne kolovozne trake uključuje na novi deo puta sa tri trake. Takođe, putnici nisu prihvatili ovaj njegov potez s oduševljenjem, već su glasno počeli da negoduju!

Zaustavio sam autobus i izašao da sklonim štene, koje je sedelo nasred trake bez namere da se skloni. Kada sam joj prišao, video sam da je u lošem stanju, buve su je unakazile. Malecka je bila odrana, neuhranjena ali ne i uplašena”, rekao je vozač za Petface.net.

Uzeo ju je sa ulice, stavio u svoj duks i uneo u autobus.

Kako je rekao, bio je užasnut kritikama putnika - “Zašto staješ?”, “Što ga nisi pregazio”...

101 Данијела

Posted by Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva on Thursday, December 3, 2015

Ovaj vozač pokušao je da udomi malu Lunu, međutim, za sada i nije imao baš sreće.

“Pokušao sam da je udomi, očišćena je od buva, vakcinisana, revakcinisana. Uskoro idemo na čipovanje, a dobiće i svoj pasoš”, rekao je vozač-

Luna nije prva životinja koju je on spasao za vreme svog radog vremena.

I kornjače sam sklanjao sa puta kod Padinske skele, najčešćee kod lovišta”, kazao je vozač za Petface.net.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.