Ovo je pljačka; Je l ti to mene z...?

Izvor: B92, 17.Sep.2021, 16:11

"Ovo je pljačka"; "Je l' ti to mene z...?"

Hrvatski mediji preneli su vest o pljački maltene po scenariju kao iz toliko puta viđenih komedija.

Naime, naoružan pištoljem, maskirani razbojnik prišao je u četvrtak radnici kioska na širem području Velike Gorice.

Sve se odigralo oko 22 sata kada je u kiosk upao maskirani počinitelj sa sunčanim naočarima na glavi. Viknuo je da se radi o pljački i zatražio joj da mu da novac, no 33-godišnja radnica ga je poprilično šokirala svojom reakcijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Dobro, je l' ti to mene zaje*avaš?" odgovorila mu je radnica, tvrde mediji.

Vidno zatečen, ponovio je da je to pljačka, na šta mu je ona opet odgovorila istom rečenicom, što podseća prilično i na Bakmanovu scenu u knjizi Uznemireni ljudi.

Nakon toga je razbojnik maskiran sunčanim naočarima uzeo nekoliko kutija cigareta te se pešice udaljio u nepoznato, a to je verovatno učinio zato što je primetio da se u neposrednoj blizini parkira vozilo iz kojeg izlaze ljudi, pa je šmugnuo dalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.