Ovo je godina bežičnog punjenja

Izvor: Mondo, 18.Feb.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je godina bežičnog punjenja

Veliki broj telefona ove godine doneće u svojim kućištima i podršku za bežično punjenje.

Bežično punjenje je za sada pratilac visoke klase telefona, ali će se ta praksa tokom 2015. promeniti i dobar deo modela srednje i čak možda i niže klase trebalo bi da dobije ugrađenu ili mogućnost bežičnog punjenja kao dodatnu opciju (preko opreme za telefon).

Samsung je 2015. godinu proglasio godinom bežičnog punjenja što se njegovih uređaja tiče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa osim ugrađenog standarda za tako nešto u telefonima možemo da očekujemo i bežične punjače u drugim Samsung uređajima. Recimo na veš mašini, robotu usisivaču ili pametnoj mikrotalasnoj rerni, koje smo videli u Monaku, na Samsung EuroForumu.

Tako će i Samsung Galaxy S6 imati podršku za bežično punjenje, a Samsung na Twitteru nedvosmisleno kaže da će #TheNextGalaxy omogućiti više vremena za uživanje u životu i onim malim stvarima, koje ga čine. Do sad smo videli kao najvu za Galaxy S6. Video pogledajte na linkovima, a slike u galeriji na početku.

Čekamo vaše komentare o bežičnom punjenju i S6 ispod i na Facebooku!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.