Ovo je NAJBIZARNIJE umetničko delo

Izvor: Blic, 18.Jan.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je NAJBIZARNIJE umetničko delo

Bizarana skluptura napravljena od čak 3.000 golih barbika odnela je prvu nagradu na takmičenju "Skulptura pored mora" u Pertu u Australiji. Ljudi su ipak bili pomalo uplašeni pred ovim nesvakidašnjim umetničkim delom.

Pobednička skulptura je visoka 3 metra i napravljena je od golih lutki. Na prvi pogled iz daljine ovo izgleda kao mesto gde se možete skloniti od sunca, jer pravi poveću senku, ali kad se približite sasvim sigurno ćete ostati u čudu.

Belgijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << umetnica koja je napravila skulpturu, Anet Tas, kaže da je bila inspirisan uspomenam iz detinjstva, a s druge strane osećajem zabrinutosti za životnu sredinu.

Pogledajte kako izgleda ovo neobično umetničko delo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.