Ovi znakovi govore da je vaš muž u srećnom braku

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi znakovi govore da je vaš muž u srećnom braku

Kada dođe do razvoda, često je jedan supružnik iznenađen, jer nije obraćao pažnju na znake koji su trebali da mu kažu da li je njegov bračni drug srećan ili ne.

Ali postoje stvari na koje treba da obratite pažnju da biste bili sigurni da je vaš muž srećan u braku.

U mnogim istraživanjima koja su se bavila ispitivanjem koliko su supružnici srećni u braku muškarci su na prvi mjesto stavljali osjećaj da su cijenjeni.

Ova vrsta otvorene komunikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je veoma bitna, jer izgrađuje povjerenje i ojačava povezanost.

Bez obzira na to koliko muškarac uživa u seksu, neće mu biti lijepo ako se osjeća kao da je on jedini koji je zaista zainteresovan.

Pažnja koju mu posvećujete van spavaće sobe (komplimenti, pohvale, zagrljaji, dodiri, izgovaranje riječi "volim te") čini da se on osjeća dobro u vašem društvu.

On zna da ga vi zaista volite i da mu zamjerate samo zbog onih stvari koje su loše za njega, piše Blic.

On ne očekuje da izgledate kao holivudska zvijezda, ali želi da vidi da brinete o svom izgledu. Tako će misliti da cijenite sebe i svoju vezu.

Kada ste ljuti, ne napadate njega kao njega, nego kritikujete njegov postupak. Tako on ne stiče utisak da mora da brani svoju ličnost od vas.

On zna da može da se osloni na vas i zna da vi znate da možete da računate na njega. Čak i kada nije u centru pažnje, on je svjestan da vam je najbitniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.