Ovi političari BAŠ VOLE da se drže za ruke

Izvor: Prva.rs, 28.Apr.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi političari BAŠ VOLE da se drže za ruke

Tako je brojne komentare izazvao susret severnokorejskog i južnokorejskog lidera Kim Džong una i Mun Džae ina koji su granicu između dve Koreje prelazili držeći se za ruke.
Isto tako, burne reakcije izazvao je i susret američkog i francuskog predsednika Donalda Trampa i Emanuel Makrona.
List "Blic" podseća da oni nisu prvi političari koji su se šetali držeći se za ruke, a sve je ilustrovao fotografijama susreta britanske premijerke Tereze Mej za koju kaže da je prva pokrenula >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << držanje za ruke sa američkim predsednikom.
Tu su još i fotografije na kojima se vidi kako bivši američki predsednik Džordž Buš mlađi šeta sa saudijskim kraljem Abdulahom držeći se za ruke, kao i dvojica holandskih političara koji su 2017. godine prošetali držeći se za ruke u znak podrške gej paru koji je bio napadnut.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.