Ovako su dočekali Novaka na Svetom Stefanu

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako su dočekali Novaka na Svetom Stefanu

Da stanovnici Crne Gore ne kriju zadovoljstvo što je Novak Đoković odlučio da se baš tu oženi najbolje pokazuje transparent koji je osvanuo na Svetom Stefanu.

Naime, jutros je na brdu iznad Svetog Stefana, uz crkvu Svetog Save osvanula velika parola kao svojevrsna dobrodošlica za najboljeg srpskog tenisera, njegovu verenicu i svatove.

Novak će se na Svetom Stefanu sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << venčati sa Jelenom Ristić, a njih dvoje će i razmeniti zavete i u crkvi i to u subotu, isto na Svetom Stefanu. Očigledno, uz blagoslov lokalnog stanovništva.

Pročitajte još Janko i Biljana Tipsarević stigli u Crnu Goru na Novakovu svadbu Danas velika žurka prvog reketa sveta! Pogledajte kako su tekle pripreme za venčanje Novaka Đokovića! Đokovići i Jelena Ristić stigli u Crnu Goru!

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako je Novak Đoković dočekan na Svetom Stefanu! (Foto)

Izvor: Svet plus, 09.Jul.2014

Stanovnici Crne Gore oduševljeni su time što su Novak Đoković i Jelena Ristić odlučili da se venčaju na Svetom Stefanu, pa su im kao znak dobrodošlice priredili i malo iznenađenje u vidu transparenta, koji su raširili ispred crkve Svetog Save.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.