Ovako je izgledala Anđelina Džoli kada se drogirala!

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je izgledala Anđelina Džoli kada se drogirala!

Glumica Anđelina Džoli nikada nije krila da se početkom devedesetih drogirala, ali sada prvi put imamo priliku da vidimo šokantne fotografije glumice dok je konzumirala kokain i heroin!Američki tabloid "National Enquirer" je objavio desetak slika koje, u stvari, preedstavljaju samo isečke iz videa kojo je snimio diler Frenklin Mejer, koji je, kako kaže. prodavao drogu Anđelini.- Prodavao sam joj kokain i heroin. Jednog dana sam poneo svoju kameru i kada sam stigao dao sam joj drogu, a ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mi je platila. Njeno lice je bilo neverovatno mršavo i izmučeno, a tragovi od uboda igala su bili svida po njenim rukama. Dok sam je snimao ispričala mi je da njen tadašnji dečko (kasnije i suprug) Bili Bob Tornton ima penis kao konj! Sigurana sam da ona i danas razmišlja o njegovom “ponosu” i da sam na mestu Breda Pita, ne bih baš bio presrećan zbog toga – izjavio je Mejer.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drogirana Anđelina Džoli na naslovnoj strani američkog tabloida!

Izvor: Story, 02.Jul.2014

U National Enquirer-u osvanule su slike na kojima se vidi kako holivudska glumica izgleda pod dejstvom nedozvoljenih supstanci..Anđelina Džoli, foto: National Enquirer

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.