Ovako izgleda Cakanina LUKSUZNA VILA

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda Cakanina LUKSUZNA VILA

Otvorila vrata velelepnog zdanja

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana otvorila je vrata svoje lukuzne vile nadomak Beograda. Cakana nas je sprovela kroz svaki kutak, a ono što smo mogli da primetimo da je pevačica vodila računa o svakom detalju prilikom opremanja vile.

U vili uglavnom preovladavaju zemljani tonovi, a pevačica nam je rekla da voli da se u svom domu oseća prijatno, pa su joj boje koje je birala kada je reč o nameštaju najviše odgovarale. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

Priznaje da je odlična kuvarica, a najviše vremena provodi u kuhinji uglavnom vikendom, kada osim glavnog jela sprema i deserte.

Prema njenim rečima najviše joj dolaze prijatleji koje poznaje godinama, ali retko i koleginice, valjda zbog kako ističe udaljenosti njenog doma od centra grada.

Cakana dodaje da je njeno omiljeno mesto dnevni boravak u kom se nalazi i masažer fotelja gde može da uživa i po nekoliko sati.

Pevačica priznaje da joj odgovara da je van Beograda i gradske vreve, a uživanje na svežem vazduhu joj puni baterije.

A, pogledajte kuhinju gde Cakana pravi razne đaokonije:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.