Izvor: Blic, 13.Maj.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj rođendanski poklon majka NIKAD NEĆE ZABORAVITI

Jedna je majka i to svi dobro znaju. Junak naše priče, Čarli, je Englez na radu u dalekoj Australiji, a ono što je priredio svojoj majci za 60. rođendan, prepričavaće se s kolena koleno.

Čarli je preko video četa razgovarao s majkom slavljenicom, čija je proslava rođendana bila u punom jeku. Majka je uzbuđeno pokazivala poklone, ali nije mogla ni da sakrije oduševljenje što je u prilici da to pokaže sinu.

Nakon razmene toplih reči, Čarli je majci saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ima još jedan poklon za nju i pitao je za adresu. Nakon što je dala odgovor na to pitanje čulo se zvono na ulaznim vratima.

Majka je od sreće počela da skiči, previše uzbuđena da bi otišla i otvorila vrata. Kada je trčećim hodom ipak odlepršala, ispred kuće ju je čekao njen voljeni Čarli priredeći joj iznenađenje za nezaborav, piše NTD.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.