Otvorene nove prostorije Informativnog centra Turističke organizacije Grada Požarevca

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorene nove prostorije Informativnog centra Turističke organizacije Grada Požarevca

Nove prostorije su otvorili direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović i predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić.

Turistički info centar se nalazi u Tabačkoj čaršiji broj 1. U nove protorije su premeštene suvenirnica i uprava lokalne turističke organizacije.

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović je izrazila zadovoljstvo što je Požarevac dobitnik prestižne nagrade Turistički cvet za manifestaciju Ljubičevske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konjičke igre i nada se da će ovaj centar u velikoj meri pomoći da se nivo turitičkih usluga koje grad nudi podigne na viši nivo.

Predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić između ostalog je istakao da je turizam jedan od pravaca strategije razvoja grada.

Potpuno novi i moderan koncept biće na usluzi svim turistima kako domaćim tako i stranim.

Internet aplikacija koja će biti u ponudi pomoći će turisitima da dobiju sve informacije o turistiškoj ponudi grada i okoline, Viminicijuma, manastira, Ljubičeva i ostalih značajnih lokaliteta.

Ilić je najavio da će preko aplikacija i mapa na internetu uskoro biti omogućeno da se pristupi jedinstvenoj turističkoj ponudi Grada Požarevca i ostalih lokalnih uprava u okolini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bolje mesto za sve brojnije turiste

Izvor: Danas, 23.Apr.2019

Nove prostorije Turističke organizacije Požarevac otvorene su na Trgu oslobođenja, u samom centru varoši, što će znatno približiti znamenitosti ovoga kraja sve brojnijim turistima, a tradicionalnu vrpcu su presekli direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović i predsednik Skupštine...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.