Otvorena manifestacija dan mladih Pale 2010

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 25.Sep.2010, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena manifestacija "dan mladih Pale 2010"

 
 
U Memorijalnom muzeju Mitropolije dabrobosanske "Cekovića kući“ u Palama, juče je izložbom radova mladih umjetnika sa područja ove opštine počela manifestacija „Dan mladih Pale 2010“. Manifestaciju je organizovao Savjet mladih opštine Pale uz podršku grada Istočno Sarajevo.
Pedeset umjetničkih radova na izložbi u "Cekovića kući" predstavili su štićenici Udruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Sunce“, učenici osnovnih škola >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << sa područja Pala i samostalni mladi umjetnici iz ove opštine. Predsjednik Savjeta mladih opštine Pale Marko Močević izrazio je nadu da će ova manifestacija preći u tradiciju i u budućnosti postati festival mladih. Močević je rekao da će ovi umjetnički radovi mladih Paljana biti izloženi u "Cekovića kući" do srijede naredne sedmice.

Nikolina Stevanović, učenica Osnovne škole "Mokro" samo je jedna od talentovanih mladih ljudi koja je predstavila svoj rad na ovoj manifestaciji mladosti i umjetnosti.

Na izložbi u "Cekovića kući" ručno izrađeni nakit od različitih materijala predstavila je učenica IV-og razreda Gimnazije Pale Danijela Jelić.

Načelnik opštine Pale Slobodan Savić rekao je da su Pale uvijek bile grad mladosti, i da će ukoliko bude štampan kalendar opštine na njemu biti najbolji radovi sa ove izložbe. Manifestacija "Dan mladih" biće završena večeras koncertom mladih bendova u klubu „Tabu“ u Palama.
 
Izvor:RTV IS

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.