Otvorena izložba slika Ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2011, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena izložba slika "Ljudi"

NOVI SAD -

Izložba "Ljudi" mladog slikara Vladimira Petrovića otvorena je u galeriji "Prometej" u Novom Sadu. Izložba koja nosi poruku da bi ljude trebalo mnogo pažljivije da posmatramo i otkrivamo njihove osobine i vrednosti, zainteresovani mogu pogledati do 15.jula.

Posmatrajući ljude iz svog okruženja kao pažljivi posmatrač Vladimir Petrović iscrtao je ljudska lica, želeći da otkrije sklop svake ličnosti. Na svojstven način potrudio se da prikaže nešto dublje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što postoji u svakom čoveku, jer da bismo primetili nekoga dublje,a ne površno moramo pažljivo da se zagledamo u ličnost. To je poruka koju nosi izložba crteža "Ljudi".

Vladimir Petrović diplomirao je na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, smer slikarstvo. Izlagao je na dvadesetak grupnih i jednoj samostalnoj izložbi,a učesnik je i nekoliko slikarskih kolonija i likovnih radionica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.