Otvorena „Balkanska hidrometeorološka konferencija

Izvor: Studio B, 12.Nov.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena „Balkanska hidrometeorološka konferencija"

U hotelu „Metropol" je otvorena „Balkanska hidrometeorološka konferencija", a otvaranju je prisustvovao zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

Konferenciju je organizovala kompanija „Baron" iz SAD-a, uz podršku kompanije „EIC" iz Atine, koja je predstavnik za Balkan, i lokalnog predstavnika kompanije „Towers Net" iz Beograda.

Mladenović je ovom prilikom istakao da ciljevi „Balkanske hidrometeorološke konferencije", namenjenoj rukovodiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i stručnjacima iz relevantnih institucija, doprinose efektivnim odgovorima na rešavanje problema. Cilj je i i razmena iskustva, rešenja i mehanizama iz domena savremene hidrometeorologije.

- Pored toga, cilj je i što efikasnije unapređenje saradnje i integracije između svih relevantnih aktera na nacionalnom, regionalnom i međuregionalnom nivou uključujući zainteresovane strane iz redova akademske zajednice, javnog i privatnog sektora i stručne zajednice - rekao je za Beoinfo zamenik gradonačelnika.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.