Otrovana žena Kirila Budanova

Izvor: B92, 28.Nov.2023, 12:19

Otrovana žena Kirila Budanova

Supruga šefa Glavne obaveštajne uprave Ukrajine, generala Kirila Budanova, otrovana je i nalazi se u bolnici, piše Strana, pozivajući se na portal Babel.

"Ove supstance se ni na koji način ne koriste u svakodnevnom životu ili vojnim poslovima. Njihovo prisustvo može ukazivati na namerni pokušaj trovanja određene osobe", tvrdi izvor iz ukrajinske službe bezbednsti za ukrajinske medije.

Njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zdravlje se navodno tokom duže vremena pogoršavalo, zbog čega je hospitalizovana. Budanova je trenutno pod lekarskim nadzorom.

Ukrajinski medij piše da ona nije jedini slučaj trovanja u poslednje vreme, i da su teške metale najverovatnije uneli hranom.

"Ona je već bolje, prva faza lečenja je prošla. Pošto je supruga Budanova, Marijana Budanova, male težine, kod nje se to brže manifestovalo. A trovanje je potvrđeno i kod nekoliko radnika", kaže izvor ukrajinskog lista.

U toku je istraga o pokušaju ubistva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OTROVANA ŽENA KIRILA BUDANOVA! Supruga šefa obaveštajne službe Ukrajine u bolnici: "Nameran pokušaj trovanja"

Izvor: Blic, 28.Nov.2023

Marijana Budanova, supruga šefa ukrajinske vojne obaveštajne službe Kirila Budanova je otrovana, izjavio je danas za portal "Kijev Independent" neimenovani predstavnik ukrajinske Vojne obaveštajne agencije (HUR).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.