Srbi i CIA organizovali ustanak u Americi

Izvor: Press, 13.Okt.2011, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi i CIA organizovali ustanak u Americi

Američka vlada angažovala je osnivače srpskog pokreta „Otpor" da organizuju proteste na Volstritu kako bi napravili protivtežu uticajnom konzervativnom pokretu „Čajanka", tvrde najpoznatiji desničarski teoretičari zavera iz Amerike i Velike Britanije.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otpor iza "Okupacije Volstrita"?

Izvor: B92, 14.Okt.2011, 05:55

Njujork, Beograd -- Američka vlada angažovala je osnivače srpskog pokreta Otpor da organizuju proteste na Volstritu, tvrde desničarski teoretičari zavera iz SAD i Velike Britanije...Oni navode da je cilj bio da se napravi protivteža uticajnom konzervativnom pokretu Čajanka...Ivan Marović, jedan...

Nastavak na B92...

Otpor stoji iza“okupacije“ Vol strita?

Izvor: Mondo, 14.Okt.2011

Američka vlada angažovala je osnivače srpskog pokreta Otpor da organizuju proteste na Volstritu, tvrde desničarski teoretičari zavera iz SAD i Velike Britanije.

Nastavak na Mondo...

MONDO: Srpski Otpor nije "okupirao Volstrit"

Izvor: Mondo, 14.Okt.2011

Osnivači srpskog pokreta Otpor nemaju bilo kakve veze sa protestima na Volstritu, kako tvrde desničarski teoretičari zavera iz SAD i Velike Britanije, izjavio je za MONDO jedan od osnivača tog pokreta Srđa Popović.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.