Otkriven uzrok smrti trovanja osmoro mladih ljudi

Izvor: B92, 14.Jan.2021, 11:07

Otkriven uzrok smrti trovanja osmoro mladih ljudi

Sarajevo -- Uzrok smrtni osmoro mladih u novogodišnjoj noći kod Posušja je trovanje ugljen monoksidom, pokazale u laboratorijske analize.

"Kod svih osam osoba došlo je do intoksikacije ugljen monoksidom s utvrđenom koncentracijom u krvi koja je smrtonosna", nalaz je analize njihove krvi, rečeno je portalu Radiosarajevo iz Tužilaštva ZHK.

Beživotna tela osmoro mladih je pronađeno u jednoj vikendici u Tribistovu kod Posušja u ranim jutarnjim satima 1. januara.

Reč je o četiri devojke i četiri mladića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVEN UZROK SMRTI MLADIH U POSUŠJU: Stigle analize krvi preminulih u novogodišnjoj noći

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021

Tela osmoro madih su nađena u vikendici..Završena je analiza krvi osmoro mladih ljudi koji su smrtno stradali u blizini Posušja u novogodišnjoj noći...Nakon izvršene analize krvi utvrđeno je da je kod svih osam osoba došlo do intoksikacije ugljen monoksidom s utvrđenom koncentracijom u krvi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Trovanje ugljen-monoksidom uzrok smrti osmoro mladih u BiH

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2021

Uzrok smrtni osmoro mladih u novogodišnjoj noći kod Posušja je trovanje ugljen-monoksidom, pokazale u laboratorijske analize..."Kod svih osam osoba došlo je do trovanja ugljen-monoksidom s utvrđenom koncentracijom u krvi koja je smrtonosna", nalaz je analize njihove krvi, rečeno je portalu Radiosarajevo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.