Otkriven UZROK NESREĆE u kojoj je poginuo Šaban Šaulić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven UZROK NESREĆE u kojoj je poginuo Šaban Šaulić!

Zbog ove stravične vesti  Šabanova porodica je u šoku.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj oko 06.50 časova na autoputu u pravcu Dortmunda u automobilu u kome je stradao Šaban Šaulić teško su povređene još dve osobe.

Kako se nezvanično sazanje Nemac koji je izazvao saobraćajnu nesreću bio je pod dejstvo alkohola i bez vozačke dozvole. 

Podsećamo, kralj narodne muzike Šaban Šaulić je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesreći, rekao je Šabanov zet Bata Mirković.

Kako se nezavnično saznaje, Šaban je automobilom krenuo na aerodrom kada se nesreća dogodila. Automobilom nije upravljao on, već je imao vozača. Sa njim je bio i njegov kum koji je takođe povređen.

Nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

Kako se navodi u policijskom izveštaju dva vozila su sletela sa puta i udarila u bankine, a inicijalni izveštaji su glasili da su tri osobe iz vozila Seat Ibica povređene.

Šaban Šaulić rođen je 6. septembar 1951. godine u Šapcu, srpski je pevač folk muzike, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak „kralj narodne muzike“.

Šaulić je živeo i radio u Beogradu. Sa svojom suprugom Gordanom ima troje dece - Sanelu, Ildu i Mihajla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.