Otkazana utakmica Republika Srpska - Srbija

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2014, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana utakmica Republika Srpska - Srbija

Prijateljski meč između fudbalskih reprezentacija Srbije i Republike Srpske neće biti odigran 4. septembra jer je istog dana zakazana utakmica između Bosne i Hercegovina i Lihtenštajna, prenosi "Mocart sport".

 Reprezentacija Srbije će gostovati u Republici Srpskoj u nekom novom terminu

 

Fudbalski savez Republike Srpske prošle godine je dobio dozvolu za odigravanje međunarodne prijateljske utakmice, ali pod uslovom da u tom terminu BiH ne igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoj meč.

 

Generalni sekretar FS RS Rodoljub Petković je rekao da bi novi termin mogao da bude 16. jun ili sredina novembra.

"Zatražio sam od potpredsednika FS BiH Darka Ljubojevića da na narednoj sednici Izvršnog odbora postavi pitanje odigravanja tog meča. Posle toga, FS BiH treba da se obrati FIFA i UEFA koji izdaju konačnu dozvolu za odigravanje utakmice u jednom od slobodnih termina. Kako je BiH zakazala susret sa Lihtenštajnom 4. septembra, taj termin je propao i tražimo sledeći koji je slobodan", rekao je Petković za Glas Srpske.

 

Reprezentacija Srbije će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine započeti 11. oktobra u gostima protiv Jermenije, dok će prethodno na domaćem terenu odigrati prijateljski meč protiv Francuske.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.