Otkazana blokada magistrale Čačak-Užice

Izvor: Blic, 06.Avg.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana blokada magistrale Čačak-Užice

Meštani Konjevića, Preljine i Baluge, čačanskih sela koja su najviše postradala u majskim poplavama, su otkazali najavljenu blokadu puta Čačak – Užice. Oni su nezadovoljni iznosima koji će na ime odštete biti isplaćeni poplavljenim domaćinstvima.

Oni su ogorčeni što je najveći broj postradalih domaćinstava svrstan u prvu, najnižu kategoriju ugroženih, što znači da za obnovu kuća maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogu dobiti 120.000 dinara.

Nezadovoljni građani podsećaju da im je voda uništila sve što su imali u kućama, ali da i pored toga nisu mogli da se nađu u kategoriji koja obezbeđuje novac dovoljan za sanaciju štete.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.